Wil je een nieuwe website?

Geen idee waar te beginnen en geen idee hoe dat te doen? Dan ben je bij DTP2, specialist in WordPress webdesign aan het juiste adres!

Al 20 jaar maak ik gewoon goede en betaalbare websites die goed te lezen zijn op een mobiele telefoon, maar ook op een tablet of computer. Uiteraard zorg ik er ook voor dat deze goed gevonden kunnen worden door de zoekmachines.

Samen, met duidelijke stappen én een heldere uitleg, werken we effectief toe naar je eigen website. Ook kan ik je op een persoonlijke manier leren hoe je jouw website kunt bijhouden.

Zelf je site bijhouden

Gebruiksvriendelijk ontwerp

Maandelijkse statistieken

Zoekmachinevriendelijk

Zelf je site bijhouden

Voor het bouwen van alle websites, gebruik ik WordPress. Dit is het intelligente systeem waarmee ik de site ontwerp, bouw en jij later zelf en heel gemakkelijk teksten, afbeeldingen, berichten en pagina's kunt toevoegen.

Na oplevering van de website laat ik je zien hoe je dit zelf vanuit het administratiepaneel kunt doen, en mocht je het even niet meer weten? Dan kun je met vragen bij DTP2 terecht.

Mocht je geen tijd of zin hebben om je site bij te houden? Dan is er een onderhoudsplan waarmee ik je volledig ontzorg.

Gebruiksvriendelijk ontwerp

De meeste sites worden tegenwoordig vanaf een mobiele telefoon of tablet bekeken. Dat betekent dat ik een intelligente site voor je bouw die zich aanpast aan het apparaat waarop gekeken wordt.

Elementen toevoegen of weglaten, een groter lettertype voor de leesbaarheid en zaken anders en slimmer indelen. Ik vertel je graag wat er mogelijk is om voor jou de meest optimale en gebruiksvriendelijke website te creëren die op ieder apparaat tot zijn recht komt.

Maandelijkse statistieken

In je maandelijkse statistieken kun je zien hoe jouw website ervoor staat. Je kunt resultaten teruglezen over het aantal bezoekers, welke site ze vandaan komen, op welke dag en tijd ze je site bezoeken etc.

Als onderdeel van het onderhoudsplan bied ik ook meer uitgebreide en geavanceerde statistieken aan die iedere maand als PDF in je inbox belanden. Gemak dient de mens!

Hoe meer we weten en leren van de bezoekers, hoe beter we hier op in kunnen spelen en bijvoorbeeld de website of structuur op kunnen aanpassen.

Website statistieken in browser

Wat kost een website?

Dat is een veelgestelde vraag! Je begrijpt dat ik eerst in een persoonlijk gesprek boven tafel wil krijgen wat je wensen zijn en van welke functionaliteiten je gebruik wilt maken. Met andere woorden: wat moet jouw website straks kunnen en hoe moet jouw site eruit komen te zien?

Ook is er verschil in prijs als het gaat om het opfrissen van een bestaande site of het van de grond af bouwen van een nieuwe. Daarbij speelt ook de complexiteit van de site een rol. Als ik weet wat jij wil, kan ik het maken!

Om je een idee te geven. Een nieuwe, relatief kleine (bedrijfs)website van +/- 4 pagina's met contactformulier inclusief 1 jaar één .NL, .EU of .COM domeinnaam, 1 jaar webhosting en 1 jaar onderhoudsplan Klein heb je al vanaf zo'n € 600.

Foto van Bart de Vreede, specialist in webdesign, webhosting en WordPress onderhoud

De specialist aan het werk

Het bouwen van een website is complex en specialistisch werk dat ik je graag uit handen neem! Er zit heel veel kracht en techniek verborgen onder de motorkap van WordPress en vraagt om kennis om hier het maximale uit te halen en op de juiste manier in te stellen.

Met 20 jaar ervaring in WordPress webdesign is DTP2 de juiste partner voor je project!

We kunnen we een tekstschrijver inschakelen en professioneel beeldmateriaal aankopen, maar uiteraard kun je ook zelf teksten en beelden aanleveren. Door gerichte vragen te stellen en met een helder plan, werken we samen toe naar het gewenste eindresultaat en zo een mooie en functionele website te lanceren.

''Ik werd getipt door een kennis over Bart zijn kennis en kunde. Na een fijn en duidelijk telefoongesprek hebben we afgesproken om te kijken naar de optimalisatie van mijn website. Toen ik bij Bart aankwam had hij op eigen houtje een nieuwe website gemaakt voor mij. Ik wilde optimaliseren en niet persé een nieuwe website, maar het zag er fantastisch uit. Ik ben megablij dat hij dit gedaan heeft. Binnen een week was mijn nieuwe website online. Ik heb een super mooie en functionele website voor een heel zacht prijsje. En de service die Bart biedt is ook echt van hoog niveau en super snel! Ik kan Bart echt aan iedereen aanraden!!''

Nadine van Giezen, www.donebydien.nl

Waarom DTP2?

DTP2 maakt al 20 jaar gewoon goede! websites. Geen gedoe en vooral geen gebakken lucht.

In heldere taal en met een duidelijk plan werken we samen en zo effectief mogelijk toe naar een functionele én mooie website die ook nog eens goed gevonden kan worden.

En met het onderhoudsplan neem ik je alle zorg uit handen en kun jij focussen op waar jij goed in bent. Zo blijft je website veilig en up-to-date.

Wel zo goed, wel zo makkelijk!

Vele tevreden klanten gingen je al voor

Flexibel en snel

Klantgericht en eerlijke prijzen

Vrijblijvend contact?