Website De Praktijk4Kids

De Praktijk4Kids is een oude bekende en kwam na een aantal jaar weer terug met het verzoek om eens naar hun huidige website te kijken. Deze zag er wat gedateerd uit, maar ook was het erg ingewikkeld voor de klant om zelf bij te houden.

Nadat duidelijk was wat de wensen waren, ben ik aan de slag gegaan met een meer eigentijdse uitstraling en gebruik makend van technieken waardoor het voor de klant erg makkelijk is om zelf pagina’s, teksten en afbeeldingen aan te passen.

Omdat er door de hele website heen allemaal tarieven vermeld staan en het gemakkelijk is om er een te vergeten als er een aanpassing doorgevoerd moet worden, is er gekozen om in het backend een overzichtelijk beheerderspaneel te maken met alle tarieven. Dit is gedaan door gebruik te maken van een zogenaamde custom post type. Door in dit paneel een specifiek tarief aan te passen, wordt deze automatisch door de hele site heen aangepast.

Er zijn ook verschillende filialen en dus worden alle formulieren op een slimme manier afgeleverd bij het juiste filiaal. Op die manier scheelt het dit bedrijf een hoop extra tijd om dit in de gaten te houden en intern door te sturen. Hierdoor gaat ook de snelheid van reageren naar de klanten omhoog.

Ook waren er door de jaren heen door de klant en oude beheerder erg veel pagina’s aangemaakt, hernoemd en verwijderd zonder aandacht te besteden aan SEO. Ik heb alle verkeer gemonitord en gezorgd dat dit allemaal aangepast is en de zoekmachines precies weten welke pagina’s er niet meer zijn, hernoemd zijn en wel beschikbaar zijn.

Na oplevering is er een training gegeven hoe deze site zelf te kunnen bijhouden en zijn er in het backend trainingsfilmpjes beschikbaar mocht het toch even niet lukken.

De site is inmiddels een aantal weken live en zien we de bezoekersaantallen en pageviews rap stijgen tot enkele duizenden per maand en ook komen er steeds meer extra aanvragen binnen.

Backup Beaver Builder beveiliging DirectAdmin domeinnaam Duplicator Mailpoet Onderhoudscontract onderhoudspakket praktijk4kids SSL certificaat Templates Uncanny Automator webdesign Webhosting wordfence WordPress WPForms

Waarom DTP2?

DTP2 maakt al 20 jaar gewoon goede! websites. Geen gedoe en vooral geen gebakken lucht.

De focus van DTP2 ligt vooral op het helpen en ontzorgen van mensen en bedrijven die graag een website willen en hier hulp bij kunnen gebruiken.

DTP2 staat voor persoonlijke aandacht en support.

In heldere taal en met een duidelijk plan werken we samen en zo effectief mogelijk toe naar een functionele én mooie website die ook nog eens goed gevonden kan worden.

En met het optionele onderhoudsplan neem ik je alle zorg uit handen en kun jij doen wat jij leuk vindt of goed in bent. Zo blijft je website veilig en up-to-date.

Wel zo goed, wel zo makkelijk!

Vele tevreden klanten gingen je al voor

Flexibel en snel

Klantgericht en eerlijke prijzen

Persoonlijke aandacht en support

Vrijblijvend contact?

Vele tevreden klanten gingen je al voor

Flexibel en snel

Klantgericht en eerlijke prijzen

Persoonlijke aandacht en support