Het bouwen van WordPress websites met Beaver Builder

WordPress is een populair, open-source Content Management System (CMS) die wordt gebruikt door miljoenen websites over de hele wereld. Het is een geweldige oplossing voor het maken van een professionele website zonder dat je veel technische kennis nodig hebt. Een van de beste manieren om een WordPress-website te bouwen, is door gebruik te maken van een page builder plugin, zoals de Beaver Builder Page Builder.

Beaver-Builder-WordPress-Page-Builder

De Beaver Builder Page Builder is een gebruiksvriendelijke drag-and-drop page builder waarmee je eenvoudig de lay-out van je website kunt aanpassen. Het maakt gebruik van modulaire elementen, zoals tekstblokken, afbeeldingen, knoppen en veel meer, die je kunt toevoegen, verplaatsen of verwijderen om je website te personaliseren. Bovendien heeft de plugin een visuele editor waarmee je de lay-out van je website kunt bekijken terwijl je deze aanpast, zonder dat je de pagina hoeft te verlaten.

Met de Beaver Builder Page Builder kun je ook responsive lay-outs maken, zodat je website er goed uitziet op elk apparaat, of het nu een desktop, tablet of smartphone is. Bovendien kun je de plugin gebruiken om landingspagina’s te maken, formulieren te integreren en zelfs e-commerce-functionaliteit toe te voegen.

Een van de grootste voordelen van de Beaver Builder Page Builder is dat het een zeer flexibele oplossing is. Je kunt de plugin gebruiken om een eenvoudige blog of een uitgebreide e-commerce website te maken. Bovendien is het gemakkelijk te leren en te gebruiken, zelfs als je geen technische kennis hebt.

Een ander groot voordeel is dat de plugin SEO-vriendelijk is, dit betekent dat je website beter zal scoren in zoekmachines zoals Google. Dit komt doordat de plugin geen gebruik maakt van tijdelijke codes of andere technieken die zoekmachines kunnen verwarren.

Al met al is de Beaver Builder Page Builder een geweldige oplossing voor het bouwen van een WordPress-website. Het is gemakkelijk te gebruiken, flexibel en biedt veel functionaliteiten die je nodig hebt om een professionele website te maken. Als je op zoek bent naar een manier om snel en gemakkelijk een website te bouwen, dan is de Beaver Builder Page Builder de perfecte oplossing.

Door bij DTP2 al vanaf € 14,58 per maand een Onderhoudspakket af te sluiten, heb je buiten je .nl domeinnaam en webhosting ook toegang tot Beaver Builder en vele andere premium plugins en bespaar je al snel tot € 530 op jaarbasis!

Heb je interesse gekregen, neem dan snel contact op met DTP2!

Gepubliceerd: 27 januari 2023