Goedkope WordPress webhosting in Nederland – Vanaf € 2,50 per maand

Goedkope webhosting hoeft niet duur te zijn. Er zijn inmiddels tenslotte zoveel aanbieders, dat de prijzen hierdoor steeds lager geworden zijn. Echter, er zijn ook heel veel addertjes onder het gras!

Verouderde hardware, duizenden websites op dezelfde server, weinig opties en slechte service.

Waarom DTP2?

DTP2 is een kleine partij die het voornamelijk van de kwaliteit en persoonlijke service moet hebben en biedt webhosting aan op supersnelle, Nederlandse servers met SSD-schijven en moderne vormen van server-caching zoals Memcached en Redis.

Aangezien DTP2 ook WordPress websites host die in opdracht ontwikkeld zijn en deze sites tevens optimaliseert voor snelheid, is een maximale serversnelheid van belang voor zowel de klant als voor DTP2!

Ook wil DTP2 de klant vrijheid en controle geven. In je DirectAdmin kun je de gewenste PHP-versie en extensies activeren, emailadressen aanmaken, vakantiemelding inschakelen etc.

Klik hier voor meer informatie over de hostingpakketten van DTP2.

Wil je aan de slag met je eigen website?

Installeer zelf je eigen website of gebruik onze Softaculous installer en installeer met 1 klik op de knop WordPress, Joomla, begin je eigen webshop met Magento of gebruik een van de andere, honderden beschikbare softwarepakketten. Indien gewenst kunnen we zelfs Websitemaker activeren.

Bestel dan nu je domeinnaam en webhosting bij DTP2 en je kunt profiteren van goedkope, GOEDE! webhosting en vandaag nog online gaan!

Waarom DTP2?

DTP2 maakt al 20 jaar gewoon goede! websites. Geen gedoe en vooral geen gebakken lucht.

De focus van DTP2 ligt vooral op het helpen en ontzorgen van mensen en bedrijven die graag een website willen en hier hulp bij kunnen gebruiken.

DTP2 staat voor persoonlijke aandacht en support.

In heldere taal en met een duidelijk plan werken we samen en zo effectief mogelijk toe naar een functionele én mooie website die ook nog eens goed gevonden kan worden.

En met het optionele onderhoudsplan neem ik je alle zorg uit handen en kun jij doen wat jij leuk vindt of goed in bent. Zo blijft je website veilig en up-to-date.

Wel zo goed, wel zo makkelijk!

Vele tevreden klanten gingen je al voor

Flexibel en snel

Klantgericht en eerlijke prijzen

Persoonlijke aandacht en support

Vrijblijvend contact?

Vele tevreden klanten gingen je al voor

Flexibel en snel

Klantgericht en eerlijke prijzen

Persoonlijke aandacht en support