Wil je een domeinnaam?

Je domeinnaam is uniek en gaat hopelijk een "leven" lang mee. Onderzoek doen en de juiste domeinnaam kiezen is daarom erg belangrijk. DTP2 kan je hierbij helpen en adviseren!

Zodra je een domeinnaam gekozen hebt en deze is beschikbaar, zal ik deze in jouw naam registreren en koppelen aan je webhosting. Het duurt nu niet lang meer of we kunnen je website aan de wereld gaan tonen!

In het geval van een onderhoudsplan, is één .NL, .EU of .COM domeinnaam GRATIS zolang dit contract loopt.

Advies en domeinnaamonderzoek

Betaalbaar

Alle populaire extensies

GRATIS verhuisservice

Advies en domeinnaamonderzoek

DTP2 denkt graag met je mee om de juiste pakkende domeinnaam te zoeken. We denken samen na over mogelijk varianten en bepalen samen in welke extensies (bijvoorbeeld .NL, .EU, .COM) we de domeinnaam gaan vastleggen.

Een domeinnaam gaat een ‘leven’ lang mee, het is dus belangrijk dat je de juiste kiest en hierbij het juiste advies krijgt.

Bij DTP2 krijg je hierover gewoon goed advies. Hebben we samen de juiste naam gevonden? Dan kan deze gelijk aan je hosting gekoppeld worden. 

Betaalbaar

DTP2 hanteert gewoon goede en eerlijke tarieven voor je domeinnaam. Alle gangbare extensies zijn mogelijk.

Neem contact op als je domeinnaamonderzoek wilt doen of bestel direct als je een nieuwe domeinnaam wilt vastleggen.

En wil je je domeinnaam verhuizen? Dit regel ik GRATIS voor je.

.nl

€ 7,50 p.j.

.eu

€ 8,50 p.j.

.com

€ 15,00 p.j.

GRATIS verhuisservice

Het kan zijn dat je in het verleden al domeinnamen hebt ondergebracht bij een andere partij en dat deze reeds gekoppeld zijn aan een hostingpakket.

Mocht je bij DTP2 een website of een WordPress onderhoudsplan afnemen, zit daar één jaar lang gratis hosting en één .NL, .EU of .COM domeinnaam bij!

Voor jouw gemak, alle diensten bij DTP2 onder één dak!

Vraag daarom vandaag nog een verhuiscode aan bij je huidige leverancier.

Domeinnaam verhuisservice afbeelding

"Bart heeft geholpen met het vastleggen van de domeinnaam en webhosting en dit was zo geregeld. Ook met het aanmaken en instellen van de emailadressen heeft hij me ondersteund. Enthousiast dacht hij met me mee en bouwde zo met veel vakmanschap de site van TT&TD en krijg met regelmaat nieuwe klanten via de website. Bedankt Bart!"

Albert Groen, www.ttentd.nl

Waarom DTP2?

DTP2 maakt al 20 jaar gewoon goede! websites. Geen gedoe en vooral geen gebakken lucht.

In heldere taal en met een duidelijk plan werken we samen en zo effectief mogelijk toe naar een functionele én mooie website die ook nog eens goed gevonden kan worden.

En met het optionele onderhoudsplan neem ik je alle zorg uit handen en kun jij focussen op waar jij goed in bent. Zo blijft je website veilig en up-to-date.

Wel zo goed, wel zo makkelijk!

Vele tevreden klanten gingen je al voor

Flexibel en snel

Klantgericht en eerlijke prijzen

Vrijblijvend contact?