Een goed vindbare website voor het leren van de tafels

Esther Monfils is orthopedagoog leerproblemen en tevens de eigenaar van de website www.stoplichtkaartjes.nl. Stoplichtkaartjes is een methode waarbij kaartjes gebruikt worden met de kleuren van het stoplicht om op die manier kinderen te helpen om de tafels te leren.

In het verleden heb ik al vaker met Esther mogen werken aan andere websites en dit keer kwam ze bij mij met de wens om haar eigen website te hebben en zo deze methode online aan te kunnen bieden.

Na wat gesprekken gevoerd te hebben over haar wensen (voor nu, maar ook voor de toekomst), ben ik op de servers van DTP2 een concept gaan opzetten met tijdelijke afbeeldingen en teksten.

In de tussentijd heeft Esther een illustratrice aan het werk gezet, maar heeft ook professionele video’s laten maken en is ze haar eigen teksten gaan schrijven.

Zodra er nieuwe afbeeldingen, teksten of video’s beschikbaar waren, heb ik die direct geplaatst en op die manier hebben we in minder dan een maand tijd de website kunnen lanceren. Na de lancering zijn we samen de pagina’s steeds verder gaan optimaliseren voor de zoekmachines en bezoekers om zo een optimaal resultaat te kunnen halen.

Na de lancering is Esther in staat om zelf haar website bij te houden en nieuwe pagina’s met inhoud aan te maken.

Behaalde resultaten

Inmiddels biedt deze website al meer dan 200 GRATIS downloads aan om kinderen te helpen om de tafels te leren en zijn deze in minder dan een jaar tijd al ruim 30.000 keer gedownload. Ook zijn er regelmatig maanden bij waarbij er meer dan 6.000 paginaweergaven worden gehaald en zijn er op het moment van het schrijven van dit bericht al bijna 70 ambassadeurs door heel Nederland.

Backup Beaver Builder beveiliging DirectAdmin domeinnaam Duplicator Mailpoet Onderhoudscontract onderhoudspakket praktijk4kids SSL certificaat Templates Uncanny Automator webdesign Webhosting wordfence WordPress WPForms

Waarom DTP2?

DTP2 maakt al 20 jaar gewoon goede! websites. Geen gedoe en vooral geen gebakken lucht.

De focus van DTP2 ligt vooral op het helpen en ontzorgen van mensen en bedrijven die graag een website willen en hier hulp bij kunnen gebruiken.

DTP2 staat voor persoonlijke aandacht en support.

In heldere taal en met een duidelijk plan werken we samen en zo effectief mogelijk toe naar een functionele én mooie website die ook nog eens goed gevonden kan worden.

En met het optionele onderhoudsplan neem ik je alle zorg uit handen en kun jij doen wat jij leuk vindt of goed in bent. Zo blijft je website veilig en up-to-date.

Wel zo goed, wel zo makkelijk!

Vele tevreden klanten gingen je al voor

Flexibel en snel

Klantgericht en eerlijke prijzen

Persoonlijke aandacht en support

Vrijblijvend contact?

Vele tevreden klanten gingen je al voor

Flexibel en snel

Klantgericht en eerlijke prijzen

Persoonlijke aandacht en support