Een frisse uitstraling voor de Hersen Darm Stichting

De voorzitster van de Hersen Darm Stichting benaderde DTP2 omdat hun huidige site, gebouwd door een andere partij, al sinds 2016 geen updates meer had gehad, sommige pagina’s werkten niet of waren niet af, formulieren misten en ze wilden graag zaken toegevoegd hebben.

DTP2 heeft een voorstel gedaan qua ontwerp, heeft alles in orde gemaakt wat niet klopte en de site klaargemaakt voor de toekomstplannen van de stichting. En dit alles ruim binnen 1 maand!

De stichting kan nu zelf pagina’s en afbeeldingen toevoegen, behandelaars kunnen zich opgeven en mensen kunnen zich inschrijven voor toekomstige nieuwsbrieven, webinars en artikelen.

De site is gehost op de snelle servers van DTP2 en de Hersen Darm Stichting is weer helemaal klaar voor de toekomst!

De Hersen Darm Stichting beoogt de wisselwerking tussen de hersenen en de darmen wetenschappelijk te onderzoeken en professionals hierin op te leiden.

Backup Beaver Builder beveiliging DirectAdmin domeinnaam Duplicator Mailpoet Onderhoudscontract onderhoudspakket praktijk4kids SSL certificaat Templates Uncanny Automator webdesign Webhosting wordfence WordPress WPForms

Waarom DTP2?

DTP2 maakt al 20 jaar gewoon goede! websites. Geen gedoe en vooral geen gebakken lucht.

De focus van DTP2 ligt vooral op het helpen en ontzorgen van mensen en bedrijven die graag een website willen en hier hulp bij kunnen gebruiken.

DTP2 staat voor persoonlijke aandacht en support.

In heldere taal en met een duidelijk plan werken we samen en zo effectief mogelijk toe naar een functionele én mooie website die ook nog eens goed gevonden kan worden.

En met het optionele onderhoudsplan neem ik je alle zorg uit handen en kun jij doen wat jij leuk vindt of goed in bent. Zo blijft je website veilig en up-to-date.

Wel zo goed, wel zo makkelijk!

Vele tevreden klanten gingen je al voor

Flexibel en snel

Klantgericht en eerlijke prijzen

Persoonlijke aandacht en support

Vrijblijvend contact?

Vele tevreden klanten gingen je al voor

Flexibel en snel

Klantgericht en eerlijke prijzen

Persoonlijke aandacht en support