Woon je in Hazerswoude Dorp en wil je een domeinnaam registreren? DTP2 kan je hierbij helpen en adviseren!

Je domeinnaam is uniek en gaat hopelijk een "leven" lang mee. Zodra je een domeinnaam hebt gekozen en gecontroleerd hebt of deze nog beschikbaar is, kun je deze bij DTP2 laten vastleggen.

DTP2 denkt graag met je mee om de juiste pakkende domeinnaam te zoeken. We denken samen na over mogelijk varianten en bepalen samen in welke extensies (bijvoorbeeld .NL, .EU, .COM) we de domeinnaam gaan vastleggen.

Indien gewenst, kun je direct je domeinnaam laten koppelen aan webhosting, waardoor je direct gebruik kunt maken van email, maar ook gemakkelijk en snel je eigen website kunt gaan uploaden of bouwen met onze GRATIS websitebouwer-software.

Advies en domeinnaamonderzoek

Betaalbaar

Alle populaire extensies

GRATIS verhuisservice

Betaalbare domeinnaam­registratie in Hazerswoude Dorp

DTP2 hanteert gewoon goede en eerlijke tarieven voor je domeinnaam en alle gangbare extensies zijn mogelijk. Een .nl domeinnaam heb je al voor € 0,63 per maand (€ 7,50 per jaar) en een .com domeinnaam voor € 1,25 per maand (€ 15 per jaar).

Neem contact op als je domeinnaamonderzoek wilt doen of bestel direct als je een nieuwe domeinnaam wilt vastleggen.

En wil je je domeinnaam verhuizen naar DTP2? Dit regel ik GRATIS voor je.

.nl

€ 0,63 per maand (€ 7,50 per jaar)

.eu

€ 0,71 per maand (€ 8,50 per jaar)

.com

€ 1,25 per maand (€ 15,00 per jaar)

Gratis domeinnaam verhuizen in Hazerswoude Dorp

Het kan zijn dat je in het verleden al domeinnamen hebt ondergebracht bij een andere partij en dat je deze naar DTP2 wilt verhuizen?

Vraag dan vandaag nog een verhuiscode (token) aan bij je huidige leverancier en ik regel de verhuizing GRATIS voor je! 

Domeinnaam verhuisservice afbeelding

"Bart heeft geholpen met het vastleggen van de domeinnaam en webhosting en dit was zo geregeld. Ook met het aanmaken en instellen van de emailadressen heeft hij me ondersteund. Enthousiast dacht hij met me mee en bouwde zo met veel vakmanschap de site van TT&TD en krijg met regelmaat nieuwe klanten via de website. Bedankt Bart!"

Albert Groen, www.ttentd.nl

Waarom DTP2?

DTP2 maakt al 20 jaar gewoon goede! websites. Geen gedoe en vooral geen gebakken lucht.

In heldere taal en met een duidelijk plan werken we samen en zo effectief mogelijk toe naar een functionele én mooie website die ook nog eens goed gevonden kan worden.

En met het optionele onderhoudsplan neem ik je alle zorg uit handen en kun jij focussen op waar jij goed in bent. Zo blijft je website veilig en up-to-date.

Wel zo goed, wel zo makkelijk!

Vele tevreden klanten gingen je al voor

Flexibel en snel

Klantgericht en eerlijke prijzen

Vrijblijvend contact?